Ledram

LEDRAM LIGHTING® her yönü ile sorumlu bir markadır.

30 Yılı aşan elektronik sanayi tecrübemizle muhtelif LED Aydınlatma pazarında Türkiye’nin lider üreticileri arasındadır.
LEDRAM LIGHTING®, Endüstriyel, Sanayi veMimari uygulamalar için LED aydınlatma ürünleri konusunda uzmanlaşmış kadrosu ve ürün geliştirme programı (UGP) yardımı ile son teknolojiyi ürünlere hızla uygulamaktadır.

LEDRAM LIGHTING®, özel olarak geliştirilen tasarımlarına uluslararası teknik ve kalite standartlarını uygulayarak Türkiye`deüretimini gerçekleştirmektedir. LEDRAM LIGHTING®, Aydınlatma yelpazesindeki ürünlerin tamamı, gelişmiş ısı yönetimi, teknik yapısı, koruma ve izolasyon sınıfları ve diğer birçok yenilikçi özelliklerle birbirine entegre bir tasarıma sahiptir. Tüm ürünler,montaj ve üretim sürecinde proseslere ayrılmadan önce sıkı bir kontrolden geçirilmektedir.

LEDRAM LIGHTING® geçmişi, deneyimi, mühendislik altyapısı sayesinde, üretim süresince rakiplerinin arasında öne çıkarak, piyasada bulunan en yüksek kaliteli LED Aydınlatma yelpazesine sahiptir. Mühendisliğimizin sonucunda, ürünlerimizdeki tasarım ve içeriğindeki seçkin malzeme sebebi ile diğer aydınlatma ürünlerinden üstün farkları ve teknolojik avantajları bulunmaktadır. Geliştirdiğimiz patentli ac-direct® sistemi sayesinde rakiplerine göre, ürünlerin daha verimli performansı elde edilmiştir. Bunun dışında tüm ürünlerimizde, her bileşen dikkatle en güvenilir performansın sağlamasi için tasarlandı.

Sadece en yüksek kaliteli bileşenler kullanılarak ve TÜRKİYE’de tasarlanarak üretilen yüksek güçlü LED ürünlerimiz, güvenilirlik ve performans bakımından büyük önem taşımaktadır. Ayrıca dış ortamlar ve Endüstriyel uygulamalar için özel olarak tasarlanmıştır. Her bakımdan 4 mevsim ve ağır hava şartları göz önünde bulundurularak üretimi gerçekleştirilmektedir. Kıtalar arası deniz ve hava ulaşımda kalitesi sebebi ile ön plana çıkmaktadır.

LEDRAM LIGHTING® ENDÜSTRİ Şirketi, %100 öz sermayeli bir Türk Elektronik Sanayi üreticisidir.

LEDRAM LIGHTING® ALKANLAR ELEKTRİK A.Ş. ® Şirketinin tescilli markasıdır.